KBC fietsenleasing

Fietsen (MTB, elektrisch, …) zijn niet meer weg te denken in onze maatschappij. Ze zijn niet enkel leuk, maar het ideale verplaatsingsmiddel (privé & woon – werk verkeer) voor ieder van ons.

Samen met KBC bank & verzekeringen, adviseren wij u graag mbt de ‘fietsenleasing’. AVA is alvast trouwe partner en heeft met de merken Flyer en Riese & Müller, 2 topmerken die KBC’s voorkeur dragen.

Wenst u meer informatie? Neem een kijkje op KBC fietsenlease, ga langs bij u KBC bank of spring even binnen.

3 antwoorden op “KBC fietsenleasing”

  1. Proficiat met het binnenhalen van het Zwitserse fietsmerk Riese&Muller. Wij hebben momenteel de R&M Nevo Nuvinci en rijden er heel graag mee. De aankoop van onze tweede Riese&Muller is normaal gepland voor 2019 en zal van bij jullie komen gezien onze positieve ervaringen met jullie service.

  2. Onze 2de Riese&Muller is zoals eerder beloofd bij jullie verleden week besteld. Het is de R&M Nevo GT Vario Dual Battery geworden. Nu aftellen!

  3. Riese&Muller Nevo Nuvinci met riem en enkele batterij : werk in Antwerpen-Berchem : s’morgens fiets mee genomen op trein (4 euro). Straks met fiets terug : Antwerpen-Berchem naar Herne : 70 km enkel.
    Dat wordt weer genieten. Ik rij voornamelijk op Eco stand juist op het einde gebruik ik stand Tour. Heb dan nog een kleine 30 km over op Eco stand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *